Tengui App

Connectant els comerços amb els clients Tengui és una aplicació per a mòbils que posa en contacte els consumidors amb el comerç de proximitat. Permet buscar els productes i serveis que la gent necessita en els comerços del seu voltant. Tot sense la necessitat de digitalitzar l'estoc de cada botiga.
app-icon App
web-icon Web
saas-icon SaaS
design-icon Design
startup-icon Startup
Un concepte singular Actualment és pràcticament impossible trobar el producte que necessitem a prop en qüestió de minuts. Amb Tengui vam voler trencar aquesta barrera, permetent a l'usuari saber en un temps rècord on trobar el producte sense el risc d'arribar fins a la botiga i sortir amb les mans buides.
Tengui A Fons
Del concepte al producte Decidim utilitzar un color principal viu com el taronja, per a ser barrejat amb el blanc i una escala de grisos per a transmetre la satisfacció de poder trobar el producte que un vol.
Colors principals
Colors secundaris
El lema: iterar Comencem a iterar. El nostre objectiu era clar, poder trobar qualsevol cosa en el teu voltant i que alhora no els generi dedicació addicional als negocis.
Tecnologies utilitzades
Logo Angular
Logo Node Js
Logo Redux
Logo TypeScript
Logo Firebase
Logo Ionic
Logo Figma
Logo Google Cloud
Tot lo bo comença sense barreres Buscàvem una solució per a tot tipus de negocis i usuaris. No tots els negocis tenen un ordinador, però la majoria de persones tenen un smartphone. Tengui està disponible per a iOS i Android.
Play Store Icon App Store Icon
Apps Box
Connectat en temps real Vivim en la societat de la instantaneïtat. Tengui utilitza les tecnologies Firebase i Redux, mantenint als clients i als negocis connectats.
Firebase Icon
Redux Icon
Allò que s'analitza, millora Per a poder iterar és necessari analitzar. Per a això, Tengui disposa d'un software de gestió en Angular per a poder portar un seguiment del dia a dia.
Mockup Tengui Desktop
Del producte a les persones Una imatge val més que mil paraules. En uns mesos es van aconseguir més de 300 comerços actius i més de 600 usuaris fent peticions de productes i serveis.
+300 Comerços
+1500 Peticions
+600 Usuaris
Tengui Bcn Map
Campanya botigues Tengui 1 Campanya botigues Tengui 2
Campanya botigues Tengui 3 Campanya botigues Tengui 4
La cirereta del pastís Mitjans de comunicació del país es posen en contacte amb nosaltres per a fer ressò del projecte i difondre'l amb major rapidesa.
Diari Tengui
Premis Talent Cambra Som reconeguts pels 'Premis Talent Cambra' de Barcelona amb el primer premi en la secció de Comerç i Fires.
https://www.premistalent.cat/cat/premiat/tengui
Premis Talent Cambra Tengui
Premis Projecta't La Diputació de Girona juntament amb 'Co-creix emprenedoria' ens atorga el premi de la tercera edició a l'Auditori de Girona.
https://cocreix.ddgi.cat/web/premis-projectat-3/tengui/
Premis Talent Cambra Tengui